Eş Başkanlar Mimarlar ve Mühendisler Odasını Ziyaret Etti. - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlar Mimarlar ve Mühendisler Odasını Ziyaret Etti.

Eş Başkanlar Mimarlar ve Mühendisler Odasını Ziyaret Etti.

Batman Beldiyesi Eşbaşkanları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir, Türkiye Mimarlar Mühendisler Odaları Birliği Batman temsilciliğini ziyaret etti.

12.12.2014 08:51

Batman Beldiyesi Eşbaşkanları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir belediyenin 5 yıllık stratejik plan çalışmaları kapsamında Türkiye Mimarlar Mühendisler Odaları Birliği Batman temsilciliğini ziyaret etti.

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir belediyenin 5 yıllık stratejik plan çalışmaları kapsamında Türkiye Mimarlar Mühendisler Odaları Birliği Batman temsilciliğini ziyaret etti.

Eşbaşkanlar Akel ve Özdemir'i TMMOB Batman Temsilcisi Muharrem Tüzün ve oda yöneticileri karşıladı.

Ziyaret sırasında konuşan Eşbaşkanlar Akel ve Özdemir TMMOB'un kentin önemli ve etkili bir bileşeni ve sivil toplum örgütü olduğunu, o yüzden stratejik plan çalışmalarında bu kuruluşun görüş, öneri ve katkılarını kendileri açısında değerli olduğunu dile getirdi.

TMMOB'un teknik açıdan ihtiyaç duydukları bir alanda faaliyet gösterdiğini belirten Eşbaşkanlar Akel ve Özdemir, "Yapacağımız projeleri sizlerle tartışacağız, bunu en güzel şekilde bu kente nasıl kazandıracağız, onun tartışmasını hep birlikte yürüteceğiz. Tabi bizim de imkanlarımız belli, bu imkanlar dahilinde yapmak istediğimiz gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız ve sizin de desteğinizi alacağız" dediler.

'ÇALIŞMALARI O ALANDA PERSPEKTİFİ OLAN KURUMLARLA YÜRÜTÜYORUZ'

TMMOB'un kurumsal kimliğinin ve formasyonunun önemli olduğunu ifade eden Eşbaşkanlar Akel ve Özdemir "Belki biz icra kurumuyuz ama doğrudan alana formasyon dahilinde hakim olamadığımız bir durumumuz da var. Ama icra ederken bazı meseleleri, bu alanda çalışma yürüten perspektifi olan sivil yapılarla da ortaklaşmak istiyoruz. Bu kentte icra tarafı biz olsak da kent adına yoğunlaşan, bu alanla ilgili insan merkezli kent algısı, anlayışı olan bir sivil yapı olarak tanımladığımız TMMOB ile bir araya gelmek önemli. Bu açıdan ortaklaşmak, belli dönemlerde bir araya gelip belki bunun stratejisini oluşturma konusunda da birlikte olmak istiyoruz. Bu ortaklaşma niyetimizin seçim sürecinde olduğu gibi devam ettiğini bu konuda belki çok spesifik olmasa da genel anlayış, politika boyutuyla bu alanda ne yapabiliriz, ne üretebiliriz, birlikte nasıl ortaklaşabiliriz onu konuşmamız gerektiğini düşündük."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eş Başkanlar Mimarlar ve Mühendisler Odasını Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement