Eş Başkanlardan Akdeniz'e Şampiyonluk Getiren U15'lere Baklava - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlardan Akdeniz'e Şampiyonluk Getiren U15'lere Baklava

Eş Başkanlardan Akdeniz\'e Şampiyonluk Getiren U15\'lere Baklava

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Akdeniz Belediyespor U15 sporcularını ziyaret ederek, baklava ikram ettiler.

04.05.2016 16:08

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon olan Akdeniz Belediye spor U15 sporcularını ziyaret ederek, baklava ikram ettiler.

Türkiye şampiyonu U15 takımı, şampiyonluk sevincini Eş Başkanlarla paylaştı. Eş Başkanları Mutlu ve Türk, Akdeniz Belediyespor'un iç saha maçlarını ve antrenmanlarını yaptığı Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesislerinde U15 futbol takımı oyuncularıyla bir araya geldi. Eş Başkanlar, Akdeniz Belediyespor Kulüp Başkanı Fayik Eroğlu ve Futbol Şubesi Koordinatörü Mehmet Akar'dan takımların çalışmaları ve son durumu hakkında bilgi aldı.

2015-2016 sezonunda başarılı bir yıl geçirdiklerini dile getiren Futbol Şubesi Koordinatörü Akar, futbol A takımının Süper Amatör Lig'de finallere kadar çıktığını, genç takımların da Türkiye Şampiyonluğu da dahil olmak üzere çeşitli dereceler elde ettiğini belirtti. Sportif başarılarının yanı sıra Türkiye'nin altyapıya en fazla önem veren kulüplerinden biri olduklarını da söyleyen Akar, "Türkiye'nin en genç takımlarından biriyiz. Her yıl birçok genç sporcumuzu, profesyonel liglerde temsilcisi bulunan kulüplerin altyapılarına gönderiyoruz. Aynı zamanda A takımı ve genç takım oyuncularımız sürekli scout ekipleri tarafından takip ediliyorlar. Centilmenlik konusunda da iddialı bir kulübüz. Bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkmayı garantileyen Medcem Silifke Belediyespor'la oynayacağımız maçı kendi isteğimizle Silifke'ye aldırarak jest yaptık. Kendileri de bu davranışımıza karşılık maç öncesinde sizlere verilmek üzere bir teşekkür plaketi takdim ettiler" dedi.

Geçen sene söz verip benzer başarıları elde eden Akdeniz Belediyespor oyuncularının bu sene de final müsabakaları öncesinde şampiyonluk sözü verdiklerini hatırlatan Eş Başkan Türk ise sporcuların başarısının azımsanmayacak ölçüde olduğunu vurguladı.

Emek veren başta futbolcular olmak üzere teknik heyete ve kulüp yöneticilerin teşekkür eden Eş Başkan Mutlu "Çünkü bir söz verdiniz ve yerine getirdiniz. Olanaksızlıklara rağmen bu başarıyı elde etmeniz bizim için son derece anlamlıdır. Çünkü spor birleştirici, barışçıl ve yaklaştırıcı bir iştir. O yüzden ben hepinizin mutlu, iyi ve huzurlu bireyler olarak bu topluma yararlı olacağınıza inanıyorum. Bizim için başarı ölçütü sadece kupa değildir. Başarı aynı zamanda sizlerin kişiliğidir. Biz sizinle gurur duyuyoruz, aileleriniz de eminim sizlerle gurur duyuyordur" dedi.

Daha sonra U15 Takım Kaptanı Eş Başkanlara kupayı takdim etti. Konuşmaların ardından Eş Başkanlar, futbolcu gençlere ve konuklara elleriyle baklava ikram ettiler. Konuklar daha sonra Akdeniz Belediyespor kalecisine penaltı atışları yaptılar. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkanlardan Akdeniz'e Şampiyonluk Getiren U15'lere Baklava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement