Esat Aydoğan Kutlu Doğum Haftasında Bünyan'da - Son Dakika
Yerel

Esat Aydoğan Kutlu Doğum Haftasında Bünyan'da

Esat Aydoğan Kutlu Doğum Haftasında Bünyan\'da

Bünyan Müftülüğü Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Esat Aydoğan Bünyan Atatürk Stadında izleyenleri mest etti.coşkularıyla başlayan Kutlu Doğum etkinlikleri gecesinde Bünyan Müftülüğü İlahi Gurubu ve Esat Aydoğan gecenin maneviyatını...

19.04.2013 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Müftülüğü Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Esat Aydoğan Bünyan Atatürk Stadında izleyenleri mest etti.

Kayseri Büyük Şehir Belediyesi Mehteran takımının marşları ile

coşkularıyla başlayan Kutlu Doğum etkinlikleri gecesinde Bünyan Müftülüğü İlahi Gurubu ve Esat Aydoğan gecenin maneviyatını yükselten ilahiler seslendirdi.

Programda Bünyan Müftüsü Lokman Arslan, "Peygamber efendimiz gelişi ile insanlığı onurlandırdı. Müslüman onurludur kimsenin önünde eğilmez kimseyi de önünde eğilmesini istemez ama kibirli değildir. Kimsenin onurunu çiğnetmediğimiz kimsenin onurunu da çiğnetmeyeceğimiz bir dünya atalarımızdan devraldığımız için öyle bir dünyada yaşamak dua ve temennilerimle sizleri selamlıyorum" şeklinde konuştu

Bünyan İlce Müftüsü Lokman Arslan, "İlce Kaymakamı Engin Aksakal Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ve Emniyet Müdürü Zeki Karslıya programa desteklerinden dolayı ve Bünyan halkına da met manevi gecede bir arada olduğumuz için teşekkür ediyorum" dedi.

İlahi ve dualarla geçen Kutlu Doğum gecesinde yoğun ilgi gösterildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esat Aydoğan Kutlu Doğum Haftasında Bünyan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement