Eşbaşkanlar Çalışmaları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Eşbaşkanlar Çalışmaları Denetledi

Eşbaşkanlar Çalışmaları Denetledi

Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş, ilçede yapılan çalışmaları denetledi.

19.06.2014 22:57

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş, Şehitlik Ben û Sen Mahallesinde devam eden parke döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

Yenişehir Eşbaşkanı Ülkü Baytaş"Şehitlik Ben û Sen Mahallesindeyiz. Üst yapı çalışmalarımız burada devam etmektedir. Şilbe ve Şehitlik Mahallelerine toplamda 50 bin metrekare parke taşı döşüyoruz. 10 bin metrekaresini bu gördüğünüz sokaklarımıza döşeyerek şehitlik etabını bitirmiş olacağız. Sokakların çok dar olmasından dolayı araçlar buralara giremiyor. Arkadaşlarımızda kum,çimento ve parke taşlarını el arabalarıyla ve sırtlarında taşımak zorunda kalıyor. Çalışmalardan dolayı emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Halkın menfaatleri doğrultusunda yapılan çalışmalarımız devam edecektir. Belediye hizmetlerini yurttaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Ben û Sen gecekondulaşmanın yoğun olduğu mahallelerimizden bir tanesidir. Bu çalışmamızla yurttaşlarımızı yazın tozlu, kışında çamurlu yolardan kurtarmış olacağız."dedi.

Mahalle sakinlerinden Deniz Kayran ise"35 yıldır bu mahallede oturuyorum. Belediye Eşbaşkanlarımız sokaklarımızın tümünü yaparak, yazın tozdan, kış aylarında da çamurdan geçemediğimiz sokaklarımızı yaptı. Yaptıkları hizmetlerden dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eşbaşkanlar Çalışmaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement