Eşbaşkanlardan Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Eşbaşkanlardan Esnaf Ziyareti

Eşbaşkanlardan Esnaf Ziyareti

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi Eş Başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş seçim sonrası esnafa teşekkür ziyaretleri yaptı.

20.05.2014 14:06  Güncelleme: 14:07

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçe Belediyesi Eş Başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş seçim sonrası esnafa teşekkür ziyaretleri kapsamında Şehitlik, Seyrantepe, Dicle ve Feritköşk Mahallesi esnafını gezdi.

Eşbaşkanlara BDP Yenişehir İlçe Örgütü ve Belediye meclis üyeleri eşlik etti. Ziyaretlerde, Eşbaşkanlar; tercihlerini BDP'den yana yapan Yenişehir halkına teşekkür etti. Belediye olarak ellerinden gelen hizmeti yapacaklarını söyleyen eş başkanlar, her fırsatta yurttaşları ziyaret edeceklerini ve bu konuda görüş-alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Temizlik ve kaldırım işgallerine de değinen eşbaşkanlar, bu gibi konularda yurttaşlardan daha duyarlı olmaları çağrısında bulundu. Ziyaretlerin ardından Eşbaşkanlar ve beraberindekiler, gezdikleri mahallerde de halk toplantıları düzenleyerek halkın sorunlarının çözümüne yönelik halk toplantısına katılan yurttaşlardan bilgiler aldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eşbaşkanlardan Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement