Esendere Belde Belediyesi'nde Veda Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Esendere Belde Belediyesi'nde Veda Toplantısı

Esendere Belde Belediyesi\'nde Veda Toplantısı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi Belediye Başkanı Hurşit Altekin, son meclis toplantısında tüm belediye encümenlerine teşekkür ederek veda etti.

12.03.2014 15:56

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi Belediye Başkanı Hurşit Altekin, son meclis toplantısında tüm belediye encümenlerine teşekkür ederek veda etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinin 2 dönemdir belediye başkanlığını yapan Hurşit Altekin, katıldığı son belediye meclis toplantısında tüm belediye encümenleri ve çalışanlarına teşekkür ederek veda etti. Toplantı sırasında bir konuşma yapan Altekin, belediye meclis üyeleri ile son toplantılarını yaptıklarını belirterek, "10 yılda belediye çalışanlarımız ve meclis üyelerimizle doğru temelde, iyi bir uyum içerisinde, iyi veya kötü bu süreci böylelikle bugün sonlandırmış oluyoruz. Belediye meclis üyelerimle beraber bundan sonraki süreçte BDP'de siyaset yapmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz. Bu yerel seçimlerde de aday olan arkadaşlarımızın yanındayız. Seçimler geçicidir, asıl olan Kürt halkının mücadelesidir. Bizim için koltuklar esas değildir. Bizimki bir bayrak yarışı. Biz buraya kadar getirdik, bundan sonra bayrağımızı arkadaşlarımıza severek devredeceğiz. Esendere'de yıllardır verdiğimiz mücadelenin meyvelerinin alındığını düşünüyorum. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday başvurularının çok olması bizi sevindirmiştir. Bütün meclis üyelerine ve Esendere halkına bu konuda teşekkür ederim" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esendere Belde Belediyesi'nde Veda Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement