Esenler Eski Belediye Başkanı Öcalan, Belediye Başkanı Polat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Esenler Eski Belediye Başkanı Öcalan, Belediye Başkanı Polat'ı Ziyaret Etti

Esenler Eski Belediye Başkanı Öcalan, Belediye Başkanı Polat\'ı Ziyaret Etti

Esenler Eski Belediye Başkanı ve Beyazay Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Öcalan Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ı makamında ziyaret etti.

07.05.2012 12:07

Esenler Eski Belediye Başkanı ve Beyazay Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Öcalan Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ı makamında ziyaret etti.

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin, Beyazay Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Serhat Kılıç, BPMYO Okutmanı Mutlu AK ve İşadamı Nevzat Tepeltepe ile birlikte Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ı makamında ziyaret eden Esenler Eski Belediye Başkanı ve Beyazay Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Öcalan, Başkan Polat'la bir süre sohbet etti.

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu'nun "Özel Kardeşlerimizle Hayatı Beraber Yaşayalım" ÖDES projesi kapsamında "Engelli Kardeşlerimize Engel Olmayalım Paneli"ne katılmak üzere şehrimize gelen Mehmet Öcalan panelin bitmesinin ardından beraberindekiler ile birlikte Belediye Başkanı Polat'ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ziyaretin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Polat, Esenler Eski Belediye Başkanı ve Beyazay Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Öcalan ve beraberindekileri Şehitosman Tepesi'ni, İmarette'yi ve Şair Zihni Kent Ormanı'nı gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenler Eski Belediye Başkanı Öcalan, Belediye Başkanı Polat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement