Eski Vekil Aksoy Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Eski Vekil Aksoy Toprağa Verildi

Eski Vekil Aksoy Toprağa Verildi

CHP’li eski Milletvekili ve Çiçekdağı Belediye Başkanlığı yapmış olan Karaoğlan lakaplı Mustafa Aksoy Memleketi Kırşehir’in Çiçekdağı İlçesinde toprağa verildiAnkara’da hayatını kaybeden ve TBMM’inde düzenlenen törenin ardından memleketi Kırşehir’e gönderilen Aksoy için merkez fatih camiinde cenaze töreni düzenlendi.

21.05.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li eski Milletvekili ve Çiçekdağı Belediye Başkanlığı yapmış olan Karaoğlan lakaplı Mustafa Aksoy Memleketi Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesinde toprağa verildi

Ankara'da hayatını kaybeden ve TBMM'inde düzenlenen törenin ardından memleketi Kırşehir'e gönderilen Aksoy için merkez fatih camiinde cenaze töreni düzenlendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu'nun da katıldığı cenaze törenine Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İlçe Kaymakamı Yusuf Turhan, İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz ile birlikte çok sayıda siyasi temsilci katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum Aksoy'un naaşı bağlarbaşı mezarlığına defnedildi. Mustafa Aksoy, 1963- 1969 arası Çiçekdağı Belediye Başkanı olmuş, ayrıca CHP'den 14 ve 15'inci dönem Milletvekilliği yapmıştı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Vekil Aksoy Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement