Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, 21 Ocak tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulu için adaylığını ve ekibini açıkladı.

08.01.2014 14:54  Güncelleme: 15:00

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, 21 Ocak 2014 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulu için adaylığını ve ekibini açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yaparak seçim startını veren Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Özkara, 4 yıllık görev sürecimiz boyunca benimsedikleri ilkeler doğrultusunda ilerici, yenilikçi çalışmalarla meslektaşlarını ve mesleklerinin değerini ön plana çıkartmaya çalıştıklarını belirtti. Özkaya "Bu çalışmalarımız sonucunda da Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası olarak tüm Türkiye ye örnek oda olmayı başardık. Hedefimiz daha fazla hizmet etmek ve meslektaşımız ve mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi ve karşılığını almasını sağlamaktır. Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası olarak üyelerimizin sesini daha fazla duyurmak ve başlattığımız ilerleme ve kurumsallaşma sürecini sağlamlaştırıcı adımları atmak ve odamızın kalkınma sürecini hızlandırmaktır" dedi.

Başkan Fethi Özkara'nın açıkladı yeni lise, Hasan Özkar, Hasan Güder, Şenol Tetik, Mehmet Cantek, Canan Erdem, Hamdi Sığın, Mahmut Örde, Eyüp Yanık, Çiğdem Çokadar, Gürkan Bayraktar, Recep Soylu, Erdal Alp, Nurdan Okobruk, Şenol Özkaya, Ersin Yavaş, Yasin Gülyüz, Arzu Akkaya, Yeşim Üreyen ve Zübeyde Sivriservi isimlerinden oluşuyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement