Eskişehir'de bir kişinin ağır yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.
Emniyet güçleri, Büyükdere Mahallesi Halk Caddesi'nde, Serdar D'nin (28) tabancayla vurulmasıyla ilgili H.K. (35), S.T. (24) ve Y.Y'yi (35) gözaltına aldı.
Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden H.K'nin tutuklandığı, diğer 2 şüphelinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.
Dün akşam saatlerinde Büyükdere Mahallesi Halk Caddesi'nde Serdar D. ile aralarında husumet bulunan H.K. arasında tartışma çıkmış. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.K, üzerinde taşıdığı tabancayla Serdar D'yi yaralamıştı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Serdar D, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayati tehlike kaydıyla tedavi altına alınmıştı. Polis H.K. ile olayda ilgisi bulunan S.T. ve Y.Y'yi gözaltına almıştı.
Muhabir: Sinan Balcıkoca
Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Eskişehir'deki Silahlı Kavga - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.