Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Fabrika Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Fabrika Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Fabrika Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eskişehir Valisi Dr.Kadir Koçdemir ilk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Cici Çikolata San.ve Tic.A.Ş.ve Yurtbay Seramik Fabrikasını ziyaret etti.

18.05.2012 09:20

Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir ilk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Cici Çikolata San. ve Tic. A.Ş. ve Yurtbay Seramik Fabrikasını ziyaret etti.

Fabrika ve gıda sektörü hakkında Koçdemir'e bilgi veren Cici Çikolata yetkilisi Hidayet Kadiroğlu ürünlerinin yüzde 90'ını 137 ülkeye ihraç ettiklerini ifade ederek, bu ülkelerde ürünlerinin marka haline geldiğini belirtti. Personel sayısının 360 olduğunu kaydeden Kadiroğlu, yıl sonuna kadar bu sayıyı 800'e çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı.

Koçdemir'in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadiroğlu, ziyaret anısına Koçdemir'e bir anı tabağı takdim etti.

Daha sonra Yurtbay Seramik'te incelemelerde bulunan Koçdemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Girgin ve Fabrikalar Grup Müdürü Abdullah Begeçarslan ile sektör üzerine bir süre sohbet etti. Koçdemir yetkililerle birlikte fabrikayı gezerek incelemelerde bulundu.

(MD)

18.05.2012 09: 00: 29

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Fabrika Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement