Esnaftan BDP'li Adaylara: Şimdiden Hayırlı Olsun - Son Dakika
Yerel

Esnaftan BDP'li Adaylara: Şimdiden Hayırlı Olsun

Esnaftan BDP\'li Adaylara: Şimdiden Hayırlı Olsun

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Fırat Anlı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

26.03.2014 21:23

30 Mart Yerel seçimlerine günler kala BDP çalışmalarını hızlandırdı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Fırat Anlı ile Yenişehir Belediye Eş Başkan Adayı Selim Kurbanoğlu Ofis esnafını ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinlediler.

Esnaf ziyaretlerine Belediye İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Vezir Perişan ve BDP Yenişehir İlçe Örgütü Yöneticileri eşlik eti. Eş Başkanlara yoğun ilgi gösteren esnaflar Diyarbakır'ın 30 Mart yerel seçimlerinde tüm dünyaya bir kez daha mesaj vereceğini sık sık dile getirmeleri gözden kaçmadı. Esnaflar yaptıkları açıklamalarda esnaflar olarak oyları BDP'li adaylara vereceklerini söylerken seçim sonucunun da şimdiden belli olduğunu ve eşbaşkanlara şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını söylediler.

Esnaf ziyaretleri sırasında kısa bir konuşma yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Fırat Anlı, Diyarbakır esnafının sorunlarını bildiklerini söyleyerek, bu kente oluşturacakları meclislerle kentin tüm sorunlarına çözüm geliştireceklerini vurguladı. Anlı. "Kentimizin sorunlarını biliyoruz. Kentimizin sorunlarını hep birlikte çözmeye çalışacağız. Oluşturacağımız meclislerle her türlü sorunu ortaklaştıracağız." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Esnaftan BDP'li Adaylara: Şimdiden Hayırlı Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement