Esogü'de "Sağlıkta Etik" Konulu Panel - Son Dakika
Yerel

Esogü'de "Sağlıkta Etik" Konulu Panel

Esogü\'de "Sağlıkta Etik" Konulu Panel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) “Sağlıkta Etik” konulu panel düzenlendi.

13.05.2015 17:36

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) "Sağlıkta Etik" konulu panel düzenlendi.

Prof. Dr. Necla Özdemir Konferans Salonu'nda gerçekleşen panel, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kürsüde yerini alan İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, panelin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından sahnede yerini alan panelistler, katılımcılara sağlıkta etik, hasta hakları ve hekim ile hasta hastaların yükümlükleri konularını sunum gösterisi eşliğinde katılımcılara aktardılar.

Panelistlerden Yrd. Doç. Dr. Nurdan Kırımlıoğlu, sunum gösterisi eşliğinde katılımcılara hasta haklarının amacını anlattı. Kırımlıoğlu, "Sağlık çalışanları ve hastalar rakip veya hasım değildir. Aksine aynı amaca yönelik çalışan bir ekibin üyeleridir. Hastanın amacı sağlığına kavuşmaktır. Bu ortak hedef doğrultusunda iyi niyet ve saygı içinde çalışılarak ortak amaca ulaşılabilir" dedi.

Panele, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, Halk Sağlığı Müdürü Kadir Demirel, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Seyhan Fidan, Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Lemiha Köksal, Kamu Hastaneler Birliği yöneticileri ve çok sayıda izleyici katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü'de 'Sağlıkta Etik' Konulu Panel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement