Eşyoder Anneler Günü'nü Şiir ve Türkülerle Kutladı - Son Dakika
Yerel

Eşyoder Anneler Günü'nü Şiir ve Türkülerle Kutladı

Eşyoder Anneler Günü\'nü Şiir ve Türkülerle Kutladı

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği’ne (EŞYODER) üye şairler ve ozanlar, Anneler Günü’nü Eskişehir Kent Konseyi binasında düzenledikleri "Şiir ve Türkü" şöleni ile kutladı.

08.05.2016 13:39

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği'ne (EŞYODER) üye şairler ve ozanlar, Anneler Günü'nü Eskişehir Kent Konseyi binasında düzenledikleri "Şiir ve Türkü" şöleni ile kutladı.

Eskişehirli Ozan Arif Çayır, Anneler Günü'nde annelerle ilgili kendi derlediği türküleri sazı ile birlikte söylerken, davetli sanatçılar da türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. 28 şairin Anneler Günü'ne özel yazdıkları şiirleri okudukları kutlamada, davetliler de duygu dolu anlar yaşadı. Anneler Günü'ne özel şölen düzenlediklerini belirten EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar, yaptığı açıklamada, "Şair ve ozanlarımız, bu mutlu günde anneleri hatırlayarak ve anneleri ile ilgili şiir yazdılar ve okudular. Ozanlarımız da sazları ile türküler söylediler. Bizi dünyaya getiren, besleyip büyüten, ninniler söyleyen, geceleri sabaha kadar uyumayan, sevincimizle sevinen, üzüntümüzle üzülen, ağladığımızda ağlayan annemizin hakkını ne yapsak da ödeyemeyiz. Annenin evladına duyduğu sevgide menfaat, bencillik yoktur. Anne çocuğunu yürekten sever. Anneleri yalnız anneler gününde değil, her zaman sevip saymalıyız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşyoder Anneler Günü'nü Şiir ve Türkülerle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement