Eşyoder Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Eşyoder Törenle Açıldı

Eşyoder Törenle Açıldı

Eskişehir’de, Şair Ertuğrul Şakar başkanlığında kurulan Eskişehir Şairler Yazarlar Ozanlar Derneği (EŞYODER) düzenlenen törenle açıldı.

11.04.2014 16:21

Eskişehir'de, Şair Ertuğrul Şakar başkanlığında kurulan Eskişehir Şairler Yazarlar Ozanlar Derneği (EŞYODER) düzenlenen törenle açıldı.

İstiklal Mahallesi Ertuğrulbey Sokak Özer İşhanı'nda bulunan dernek binasında düzenlenen törene, Odunpazarı İlçe Kaymakamı Selim Parlar, Kültür ve Turizm Müdürü Ali Osman Gül, şairler ve sanatseverler katıldı.

Törende konuşan Dernek Başkanı Ertuğrul Şakar, dernek amaçlarının içinde Eskişehir'de kültür, sanat ve edebiyatı sevdirmek, Eskişehir'de yaşayan ve yaşamış sanatçıları, düşünce ve fikir adamlarını şairleri, yazarları, ozanları ve sanatçıları tanımak, tanıtmak, desteklemek, onlara imkan hazırlamak, eserlerini topluma yansıtmak olduğunu söyledi.

Derneğin, şairler için yeni bir çatı oluşturacağını vurgulayan Şakar, "Aynı zamanda şehrimiz yazarlarını bünyesinde toplayacaktır. Şehrimizde örgütlenemeyen halk ozanlarımız ve aşıklarımız halk ozanı Arif Çayır'ın komisyon başkanlığı çerçevesinde bir araya gelip daha etkin ve örgütlü bir çalışma sergileyeceklerdir" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşyoder Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement