Etos'tan Vefa Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Etos'tan Vefa Etkinliği

Etos\'tan Vefa Etkinliği

Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS), İz Bırakanlar Söyleşisi’nin ilk konuğu Eskişehir Vali yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay oldu.

17.05.2016 14:44

Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS), İz Bırakanlar Söyleşisi'nin ilk konuğu Eskişehir Vali yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay oldu.

Söyleşi, Ömer Faruk Günay'ın özgeçmişinin seslendirildiği slaytla başladı. Günay, kendi ağızdan hayat serüvenini konuklarla paylaştı. Konuklar içerisinde Günay için şehir dışından ETOS'un daveti üzerine gelen misafirler Günay ile ilgili anılara yer verildi. Ömer Faruk Günay'ın lise arkadaşı ve uzun süre birlikte çalıştığı mesai arkadaşının, Günay ile ilgili anılarını ve güzel dileklerini ilettikleri video konuklar ve Günay tarafından ilgiyle karşılandı.

Etkinliğe katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Günay ile ilgili anılarına yer verirken, değişik anekdotlara da yer verdi. Büyükerşen, Günay ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da yaptığı konuşmada devlet adamlığı örneği sergilediği Günay'ı, Eskişehir için önemli kişilerden birisi olarak yorumladı.

Söyleşide Günay'ın Eskişehir'de ve tüm Türkiye'deki sanata ve topluma bakış açısı irdelenirken; ETOS üyesi konuk sanatçıların hazırlamış olduğu şiir ve müzik dinletileri ise geceye renk kattı.

Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen ETOS Dernek Başkanı Nihal Bağcı, Eskişehir için çok önemli bir değer olan Günay'ın toplum ve sanata kattığı değerleri hiç bir zaman unutmayacaklarını dile getirdi. Etkinlik sonrasında Günay'a teşekkür plaketi sunuldu. Aynı zamanda ETOS üyesi bir sanatçı tarafından hazırlanan el boyaması bir hediye takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etos'tan Vefa Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement