Expo 2016 Antalya'nın Tanıtıma Eğitimcilerden Destek - Son Dakika
Yerel

Expo 2016 Antalya'nın Tanıtıma Eğitimcilerden Destek

Expo 2016 Antalya\'nın Tanıtıma Eğitimcilerden Destek

EXPO 2016 Antalya’nın okullarda öğretmen ve öğrencilere duyurulması amacıyla EXPO 2016 Antalya Ajansı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okul müdürlerine yönelik toplantı düzenlendi.

30.04.2014 16:47

EXPO 2016 Antalya'nın okullarda öğretmen ve öğrencilere duyurulması amacıyla EXPO 2016 Antalya Ajansı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okul müdürlerine yönelik toplantı düzenlendi.

Porto Bello Otel'de düzenlenen toplantıya, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Serik ve Kemer ilçelerindeki tüm okul müdürleri katıldı. Toplantının açılışı, EXPO 2016 Antalya gönüllüsü çocukların keman dinletisi ile başladı.

EXPO 2016 Antalya alanında neler olacağı ve yapılan çalışmaların aktarıldığı toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, EXPO 2016 Antalya kapsamında neler yapıldığı ve Milli Eğitim camiası olarak nasıl destek olabileceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunmak için bu toplantının düzenlendiğini belirtti.

EXPO'nun eğitimciler için çok önemli olduğunu belirten Gülay, "EXPO 2016 Antalya bittiğinde sürekli açık kalacak. Öğretmenler, öğrenciler burada sürekli etkinlikler yapacak. Temasının çiçek ve çocuk olması da bizim için çok önemli. Öğrencilerle, velilerle, arkadaşlarınızla yaptığınız toplantılarda sürekli Expo'yu işleyin. Bu bir ülke projesi. Burada Expo'da neler yapıldığı konusunda daha detaylı bilgi sahibi olacağız" dedi. Gülay, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay ve ekibine teşekkür etti.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay da okul müdürlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. EXPO'lar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Gülay, "Temamız Çiçek ve Çocuk, mottomuz ise Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya. Biz çevreye duyarlı, çevre sorunlarına dikkat çeken bir proje hazırlıyoruz" diye konuştu. Gülay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Temamızın ana unsuru çocuklarımız siz Milli Eğitim camiasının elinde eğitilmektedir. Bu nedenle Milli Eğitim teşkilatı ile okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile işbirliği yapmayı kaçınılmaz bir zorunluluk olarak görüyoruz. Çocuklarımıza, velilere Expo'nun anlatılması ve onların alana çekilmesi konusunda desteklerinizi bekliyoruz. Önümüzde 2 yıllık sürede var. Bu süre içerisinde okullarımızda yapacağınız etkinlikler, çalışmalar, aktiviteler ile çocuklarımızın EXPO'yu tanımalarını ve anlamalarını sağlayabilirsiniz."

Genel Sekreter Selami Gülay ve Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay toplantının sonunda okul müdürlerinden gelen soruları cevapladı ve önerileri aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Expo 2016 Antalya'nın Tanıtıma Eğitimcilerden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement