Faruk Kanca, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Faruk Kanca, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Faruk Kanca, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

AK Parti Trabzon İl Yöneticisi Faruk Kanca, görevinden istifa ederek Ortahisar Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

25.10.2013 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Yöneticisi Faruk Kanca, görevinden istifa ederek Ortahisar Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde basın açıklaması düzenleyen Kanca, her zaman gönül gönüle olduklarını belirterek, "Kendisini ilk gördüğüm ve dinlediğim 1988 yılında "Bu liderle çok oy alırız." diyerek gönlüme koyduğum ve o zamandan beri iyi günde kötü günde çizgisinde siyaset yaptığım dünya liderimiz Sayın Genel Başkanımızla hep aynı hedef için sonsuzluğa talip olduk. O neredeyse biz hep orada olduk. Kendisi İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda biz burada Belediye Meclis Üyesi olduk. Şiir okuyup hapse girerken, 28 Şubat sürecinde, parti kurarken, parti kapatma davasında, özetle yağmurda, çamurda, fırtınada hep aynı dava için sırılsıklam olduk" dedi.

Bugüne kadar yaptığı görevlerden bahseden Kanca, "Bütün bu olaylarla yoğrulurken 2 dönem Belediye Meclis Üyeliği, İmar Komisyonu Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde bulunduk. Ayrıca AK Partimizde 3 dönemde çeşitli kademelerde başkan yardımcılığı yaptık. İnşaat Mühendisliği ve İşletme olmak üzere 2 üniversite mezunu olarak, gerek belediyecilik gerek Trabzon siyaseti gerekse şehrimizin ihtiyaçları konusunda birçok tecrübeye sahip olduk. Bu deneyim bize TOKİ'nin Türkiye'de 5 vizyon projesi arasına koyduğu Akyazı projesini üretti. Gelinen noktada bugün partili, partisiz birçok kesimden ve teşkilatlarımızdan aday olmamız noktasında çok ciddi talepler aldık. Biz de "İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır. Misyonundan hareketle, 50 yılı aşkın bir süredir yaşadığım bu şehre birikimlerimizi hizmet olarak aktarmak zorunda olduğumuza inandığımızdan bu mesuliyetten kaçamazdık, kaçmamalıydık. Sorumluluk bilinciyle AK Parti'den Ortahisar ilçemize aday adayı olmaya karar verdik. Adaylığımız hayırlara ve iyi hizmetlere vesile olur inşallah. Rabbim eğer bu görevi bize nasip ederse projeci, üretken, adil, dürüst, halkımızın içinde, hakkın yanında, zorlaştırmadan kolaylaştıran bir anlayışla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Faruk Kanca, basın toplantısının ardından AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı'na giderek aday adaylık başvurusunu yaptı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Faruk Kanca, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement