Fatih Projesi - Son Dakika
Yerel

Fatih Projesi

Fatih Projesi

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde Fatih Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

28.03.2014 14:01

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Fatih Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

İlçenin Kolukısa Anadolu Lisesi öğrencilerine verilen tablet bilgisayar dağıtım törenine katılan Kaymakam Nesim Babahanoğlu, "Gelişen dünyada artık bilginin her çeşidi artık bir tuş kadar size yakın. İşte bu bilinçle Fatih Projesi çerçevesinde sınıflarınız dizayn edildi. Şimdide değerli öğretmenlerimize ve siz sevgili öğrencilerimize tablet bilgisayarlar dağıtılacak bunun için buradayız. Bilgi her şeydir, bilgi göçtür, bilginin kaynakları şuanda sınırsızdır. Ne kadar bilgi edinirseniz edinin denizde bir damla kadardır. Dolayısıyla dikkat ederseniz kitaplarını okuduğumuz, fikirlerini öğrendiğiniz bütün büyük insanların, bütün büyük alimlerin ve filozofların dediği tek şey bir şey biliyorum oda hiçbir şey bilmiyorum. Dolayısıyla insan bilgiye, bilgi deryasına açıldıkça çok bir şey bilmediğini anlıyor" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere tablet bilgisayarları verildi.

Tablet Bilgisayar dağıtım programına, Kaymakam Nesim Babahanoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım katıldı.

Fatih Projesi kapsamında Türkiye genelinde 100 bin öğretmen ve 575 bin öğrenciye mart ayı sonuna kadar tablet dağıtımının tamamlanması planlandığı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement