Foça Devlet Hastanesi İnşaatı Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Foça Devlet Hastanesi İnşaatı Başlıyor

Foça Devlet Hastanesi İnşaatı Başlıyor

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından İzmir’in Foça ilçesinde, 50 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatının projelendirilip yatırım programına alınmasıyla birlikte ihale yapıldı.

05.06.2016 17:22

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'in Foça ilçesinde, 50 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatının projelendirilip yatırım programına alınmasıyla birlikte ihale yapıldı. 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak inşaata başlanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Foça İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, "İlçemize mevcut hastahanemiz yeterli gelmiyordu. Teknoloji olarak iyi cihazlara sahibiz. Arkadaşlarımız çalışma yaptı, önce arsayı aldık sonra imara açtık. AK Parti'nin ilçemize yaptığı yatırımlardan bir yenisini daha hayata geçireceğimiz için çok mutluyuz. Yapılacak hastahanemiz render hastahane ileri ki yıllarda ihtiyaç olursa hiç bir tadilat yapmadan 200 yatağa çıkabilecek. Katkısı olan tüm dostlarımıza, milletvekillerimize teşekkür ederim. İhale yapıldı, firma belirlendi. 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak inşaata başlıyoruz, mutluyuz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça Devlet Hastanesi İnşaatı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement