Fuarın En Sağlıklı Standına Sporcu Desteği - Son Dakika
Yerel

Fuarın En Sağlıklı Standına Sporcu Desteği

Fuarın En Sağlıklı Standına Sporcu Desteği

Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alan standında her gün ayrı bir etkinlik yapılıyor.

06.09.2013 13:19  Güncelleme: 13:47

Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alan standında her gün ayrı bir etkinlik yapılıyor.

Obezite ve fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak için Karşıyaka Bayan Voleybol takımı oyuncuları Halk Sağlığı Müdürlüğü standını ziyarete ederek Halk Sağlığı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Tözün ile birlikte fuarda çocuklara top dağıttı.

Halk Sağlığı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Tözün, Müdür Yardımcısı Murat Ol ve Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şube Müdürü Dr. Semra İper bu etkinlikte hazır bulundu.

Farkındalık yaratma çalışmalarının devam edeceğini belirten Tözün; "Çocuklarımıza fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak için fuar süresincede değişik etkinliklerde bulunuyoruz. Bugün Karşıyaka Bayan Voleybol Sporcuları ile çocuklarımıza top dağıtarak, aileleri fiziksel aktivite obezite gibi konularda bilgilendireceğiz. Ayrıca standımızda görevli arkadaşlarımız, çeşitli sağlık konularında da vatandaşlarımıza danışmanlık hizmeti sunuyor. Fuar süresince çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz hakkındaki bilgilendirme ve farkındalık yaratma çalışmaları devam edecek" dedi.

Ailelerin ve çocukların ilgisiyle karşılanan bu etkinlikte stant görevlileri ailelere çeşitli sağlık konularında danışmanlık ve bilgilendirme hizmetinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fuarın En Sağlıklı Standına Sporcu Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement