Denizli Süper Amatör Ligi'nde oynanan maçta Denizli Telekomspor, deplasmanda Acıpayam Merkezspor'u 4-2 mağlup etti.
Acıpayam Şehir Stadı'nda oynanan maçta konuk ekip Telekomspor, 14. dakikada Halil İbrahim'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Acıpayam Merkezspor, 33. dakikada Engin'in penaltı gol ile eşitliği sağladı: 1-1.
Karşılaşmanın 38. dakikasında evsahibi takım Acıpayam Merkezspor, İlker'le bulduğu golle 2-1 öne geçti. 43. dakikada ise Telekomspor, Gürkan ile eşitliği sağladı ve ilk yarı 2-2 tamamlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip, 65. dakikada Mehmet, 78. dakikada Süleyman'ın golleriyle Acıpayam Merkezspor'u 4-2 mağlup etti.
Acıpayam Merkezspor Teknik Direktörü Dündar Gürsoy, maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi oynamalarına rağmen maçı kazanamadıklarını savunarak, "Elimizden geleni yaptık. Kendi sahamızdaki maçı kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.
Telekomspor Teknik Direktörü Hasan Ersoy ise galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Amacımız ligde kalmak. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Önümüzde önemli maçlar var. Onları da alırsak ligde kalacağız. Galibiyet kazandıran oyuncularımıza tebrik ediyorum" dedi.
- DENİZLİ
Son Dakika › Yerel › Futbol: Süper Amatör Ligi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.