Gabb Hakkari'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

Gabb Hakkari'de Toplandı

Gabb Hakkari\'de Toplandı

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB), 10'uncu toplantısını Hakkari'de yaptı.

27.06.2014 16:39

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB), 10'uncu toplantısını Hakkari'de yaptı.

Hakkari Belediyesinde yapılan eğitim ve bilgilendirme toplantısında bir konuşan GABB Genel Sekreteri Ahmet Ertan, üye belediyelere eğitim vermeye devam ettiklerini söyledi.

Birliğe 3'ü büyükşehir olmak üzere 120'yi aşan üye belediye bulunduğunu anlatan Ertan, güçlü bir birlik olduklarını söyledi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile yarışabilecek bir birlik olduklarını da ifade eden Ertan, "TBB'nin de aslında Bölge Belediyeler Birliğinin yanında olmasını istiyoruz. Türkiye'deki bütün belediyeler, TBB'nin zorunlu üyesidir. Ama GABB öyle değil" diye konuştu.

Toplantıya GABB Genel Sekreteri Ahmet Ertan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Arslan Özdemir ile Hakkari ve ilçelerindeki belediye meclis üyeleri katıldı. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gabb Hakkari'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sıgırlaşatılar: Güneydoğu bekediyeler, ,çevreci olup ekoloji korumak gerekli,yenilenebilir nerji ile çevreyi koruyonuz, diğer belediyeler gibi düzenli atık depolma adı altında çöpleri toplayıp bekletip metangazı üretip enerji elde etme projlerine kanmayınız,avrupadaki gbi 0 emisyona yakın direk çöpü yakıp filitre eden sistemler ile hem çöpün metan gazındam sonra depolarda beklesini önleyin,hemde bedava enerji elde edin,AVrupa son 20 yıldır düzeni depolama adında metan gazından enerji yesisi neden kurmuyor düşündünüzmü 0 0 Yanıtla

Advertisement