Gafur Uzuner Altındağ'da - Son Dakika
Yerel

Gafur Uzuner Altındağ'da

Ekranların sevilen ismi Gafur Uzuner, sunuculuğunu yaptığı Gezelim Tozalım programı için soluğu Altındağ’da aldı.

14.12.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranların sevilen ismi Gafur Uzuner, sunuculuğunu yaptığı Gezelim Tozalım programı için soluğu Altındağ'da aldı. Tarihi ve kültürel mekanlarıyla Ankara'nın incisi Altındağ'ı tanıtan Uzuner, keyifli bir programa daha imza attı.

Gafur Uzuner, her bir köşesi tarih her bir köşesi kültür kokan Altındağ'ı anlata anlata bitiremedi. 2 gün süren çekimlerde Mehmet Akif Ersoy Evi'nden Ankara Kalesi'ne, Taceddin Dergahı'ndan, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ne kadar birçok yer gezen Uzuner, Altındağ'da dolu dolu bir program çekimi gerçekleştirdi. Uzuner, gerek Ulucanlar Cezaevi'ndeki gerekse Hamamönü'ndeki sanat sokağına adeta hayran kaldı. Altındağ Belediyesi'nin gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bulan Uzuner, programda Altındağlıların samimi sohbetlerine de yer verdi.

ANKARA'NIN PARLAYAN YILDIZI ALTINDAĞ

Gafur Uzuner, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin hızla yükselişe geçtiğini vurguladı. Bir Ankaralı olarak memleketini yakından takip ettiğini söyleyen Uzuner, Altındağ'da sanatsal ve kültürel faaliyetlerin giderek arttığını belirtti.

Bölgenin eski halinden eser kalmadığını dile getiren Uzuner, Gezelim Tozalım programında Altındağ'a yer vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Altındağ Belediyesi personeline kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gafur Uzuner Altındağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement