Gaün'ün Öğrencilerine 6 Altın Madalya - Son Dakika
Yerel

Gaün'ün Öğrencilerine 6 Altın Madalya

Gaün\'ün Öğrencilerine 6 Altın Madalya

Diyarbakır’da yapılan 1. Güneydoğu Anadolu Yöresel Yemek Yarışması’nda, Gaziantep Üniversitesi öğrencileri 6 altın ve 2 gümüş madalya kazandı.

14.05.2014 10:35

Diyarbakır'da yapılan 1. Güneydoğu Anadolu Yöresel Yemek Yarışması'nda, Gaziantep Üniversitesi öğrencileri 6 altın ve 2 gümüş madalya kazandı.

Öğretim görevlileri Ali Nadir Zeyrek ve Belma Kuleoğlu'nun koordinatörlüğünde, 110 katılımcının hünerlerini sergilediği yarışmada mücadele eden GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Yöresel Yemekler Kategorisi'nde 2 altın madalya ve kupa, Yöresel tatlılar Kategorisi'nde 2 altın madalya ve kupa, Modern Mutfak Kategorisi'nde 2 altın madalya, 2 gümüş madalya ve bir de kupa kazandı.

Öğrencilerinin ilk kez yapılan bu yarışmada toplam 6 altın, 2 gümüş madalya ile 3 de kupa kazanmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Koordinatörü Ali Nadir Zeyrek, yarışma süresince desteklerini eksik etmeyen Türkiye Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Battal Yıldırım, Sofra Grup Okullar Projesi Koordinatörü ve GASDER Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bedir Çelikhan'a teşekkür etti. Zeyrek, ödüllü öğrencilerin Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü tarafından da plaket ile taltif edileceğini sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaün'ün Öğrencilerine 6 Altın Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement