Gazeteci- Yazar Meryem Aybike Sinan, Başkan Çakır'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gazeteci- Yazar Meryem Aybike Sinan, Başkan Çakır'ı Ziyaret Etti

Gazeteci- Yazar Meryem Aybike Sinan, Başkan Çakır\'ı Ziyaret Etti

Malatya 5. Anadolu Kitap Fuarı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen Gazeteci-Yazar Meryem Aybike Sinan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

11.05.2016 11:37

Malatya 5. Anadolu Kitap Fuarı'na katılmak üzere Malatya'ya gelen Gazeteci-Yazar Meryem Aybike Sinan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Gazeteci-Yazar Meryem Aybike Sinan, Malatya'ya her gelişinde Malatya'nın çehresinin değiştiğini belirtti. Sinan, "Malatya'ya yapılan çalışmalardan dolayı onur duyuyorum. Bugün açılışı yapılan kitap fuarının da sahipliğini yaptığı için, kültür ve sanat dünyası adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Gazeteci- Yazar Meryem Aybike Sinan'ı Malatya'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çakır, "Düzenlemiş olduğumuz kitap fuarına her zaman büyük bir istekle katılan ve okuyucuları ile bir araya gelen Gazeteci- Yazar Meryem Aybike Sinan'ın Malatya ile ilgili yazılarını zaman zaman basından takip ediyoruz. Bugün açılışını yapmış olduğumuz 5. Anadolu Kitap Fuarı ile önemli olan şehirlerin tanınması, kültürünün, tarihinin ve turistik güzelliklerinin kaleme alınması Malatya adına son derece sevindirici. Kitap fuarımız katılımcı yazarlar sayesinde Türkiye'de sayılı fuarlardan biri oldu" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci- Yazar Meryem Aybike Sinan, Başkan Çakır'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement