Gaziantep'te Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Resim Sergisi

Gaziantep\'te Resim Sergisi

Ressam Hakan Esmer, "Heyamola" serisinden oluşan kişisel resim sergisi açtı.

03.05.2014 09:45  Güncelleme: 09:50

Ressam Hakan Esmer, "Heyamola" serisinden oluşan kişisel resim sergisini açtı.

Sanko Holding'ten yapılan açıklamaya göre, Esmer'in akrilik boya ile yaptığı 18 eserinin yer aldığı serginin açılışı, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, Sanko Park AVM Yatırımcı Temsilcisi Taner Neng, Sanko Sanat Galerisi Seçici Kurul Üyesi Aslı Özen ve sanatseverlerin katılımıyla yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Köylüoğlu, Atatürk'ün "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuştur" sözlerini hatırlatarak, bir eğitimci olarak sanata önem ve değer verdiklerini, özellikle gençlere bu konuda yol gösterici olduklarını belirtti.

Esmer de Gaziantep'te sergi açmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı. Her yolculuğun kendisini sanatsal yönden beslediğini kaydeden Esmer, "Gaziantep'in dokusu, rengi, havası ve ilişkilerinin bundan sonraki resim serüvenime olumlu yönde etkisi olacak" ifadesinde bulundu.

Serginin "Heyamola" serinden oluştuğunu, denizin ve balıkçılığın Karadeniz için çok önemli bir yeri bulunduğunu aktaran Esmer, bu sergisinde ayrıca ön çalışmalarını yaptığı "Paris kafeleri" serisinden eserler de bulunduğunu vurguladı.

Sanko Sanat Galerisi'ndeki sergi, 16 Mayıs'a kadar her gün 10.00 - 22.00 saatleri arasında gezilebilecek. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement