Gaziantep'te Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Öldü - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Öldü

Gaziantep\'te Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Öldü

Gaziantep'te silahlı saldırıya uğrayan 33 yaşındaki Halit Sönmez, hayatını kaybetti.

29.03.2014 16:56  Güncelleme: 17:03

Gaziantep'te silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çıksorut Mahallesi'ndeki bir fırında çalışan 33 yaşındaki Halit Sönmez'e, iş yeri önünde 2 otomobilden inen bir grup tarafından av tüfeğiyle ateş edildi. Göğsünden yaralanan ve 112 Acil Servis ekiplerince Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan Sönmez, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Seken saçmaların bir otomobil ve iş yerine isabet ettiği görüldü.

Olayın ardından kaçan ve havaalanı yakınındaki kontrol noktasında polisin "dur" ihtarına uymayan otomobiller, kovalamaca sonucu Taşlıca Mahallesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan E.Ç, A.Y, A.Ö, A.H ve M.K, İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Saldırıda kullanıldığı belirtilen 2 tüfek ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Bu arada Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlılardan biri gazetecilere, "İnsan şerefi, namusu ve parası için yaşar" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement