Gaziantep'teki Cinayet - Son Dakika

Gaziantep'teki Cinayet

16.02.2012 14:00
Gaziantep'teki Cinayet

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Adliye Lojmanları'nda nöbet tutan emniyet görevlisi Adil Önal'ı av tüfeği ile vurarak öldürdüğü iddiası ile yakalanan 16 yaşındaki Halil İbrahim T.tutuklandı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Adliye Lojmanları'nda nöbet tutan emniyet görevlisi Adil Önal'ı av tüfeği ile vurarak öldürdüğü iddiası ile yakalanan 16 yaşındaki Halil İbrahim T. tutuklandı.

Zanlı Halil İbrahim T. ile birlikte annesi Sevim T. ve babası Ökkeş T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede fenalık geçiren ve İslahiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan anne Sevim T. ile baba Ökkeş T. ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı.

Halil İbrahim T. ise 'kamu görevlisini ateşli silahla kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

Halil İbrahim T'nin, mahkemede verdiği ifadesinde, Adil Önal'ı annesine mesaj gönderdiği için vurduğunu söylediği öğrenildi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Adliye Lojmanları'nda nöbet tutan emniyet görevlisi Adil Önal (43), 15 Ocak 2012 tarihinde, av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA
YORUMLAR
500
Depremzede çocuk Kılıçdaroğlu'na seslendi: Ders çalışmamız için bir şeyler getirebilecek misiniz? Depremzede çocuk Kılıçdaroğlu'na seslendi: Ders çalışmamız için bir şeyler getirebilecek misiniz? Gaziantep'i, bölge şampiyonası'nda temsil edecekler Gaziantep'i, bölge şampiyonası'nda temsil edecekler Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te: 'Nurdağı'ndan Söz Veriyorum. Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te: 'Nurdağı'ndan Söz Veriyorum.

Son Dakika Yerel Gaziantep'teki Cinayet - Son Dakika


Advertisement