Gaziler Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziler Günü

19.09.2012 13:28

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Milletimizin özgürlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan bu kahramanlarla ne kadar övünsek azdır" dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Milletimizin özgürlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan bu kahramanlarla ne kadar övünsek azdır" dedi.

Belediye Başkanı Arslan, Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajından, uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan vatanın, şehit ve gazilerin kutsal emaneti olduğunu belirtti.

Arslan, mesajında şunları ifade etti:

"Milletimizin özgürlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan bu kahramanlarla ne kadar övünsek azdır. Bu anlamlı gün aynı zamanda Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazilik unvanı verilmesinin de yıl dönümüdür. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere O'nun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıklarıyla her zaman gurur kaynağımız olan gazilerimizi bir kez daha minnet ve saygıyla anıyorum."

Muhabir: Emrah Kocabey

Yayıncı: Emine Konuk - AĞRI

Kaynak: AA

Advertisement