Gaziler Günü" Töreni - Son Dakika
Yerel

Gaziler Günü" Töreni

Gaziler Günü" Töreni

Genelkurmay Başkanlığınca düzenlenecek etkinliğe Uşaklı gazi Faruk Erol da davet edildi Erol: "Bizler görev verildiği takdirde yeniden silah altına girmek için can atan bu vatanın evlatlarıyız"

03.09.2014 15:00

Genelkurmay Başkanlığınca, "19 Eylül Gaziler Günü" münasebetiyle Ankara'da düzenlenecek 2 günlük etkinliğe Uşaklı gazi Faruk Erol da davet edildi.

Aydın Jandarma Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, 2007 yılında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda harbe hazırlık eğitimi sırasında paraşütün aniden açılması sonucu beli kırılarak yaralanan ve gazi olan Faruk Erol'u, Uşak'taki evinde ziyaret etti.

Tümgeneral Kırkaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in davet mektubunu Erol'a verdi.

Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenecek törene davet edilmesinin onur verici olduğunu ifade eden Faruk Erol ise "Bizler görev verildiği takdirde yeniden silah altına girmek için can atan bu vatanın evlatlarıyız" dedi.

Komutanların kendilerine her zaman destek olduğunu bildiklerini belirten Erol, davete eşi ve kızlarıyla katılacağını söyledi.

Kırkaya'ya ziyareti sırasında Uşak Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın ile eşi Hatice Yalçın da eşlik etti. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziler Günü' Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement