Gebze'de Milli İrade Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gebze'de Milli İrade Nöbeti Devam Ediyor

Gebze\'de Milli İrade Nöbeti Devam Ediyor

FETÖ/PYD Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetleri Gebze’de devam ediyor.

10.08.2016 15:38

FETÖ/PYD Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetleri Gebze'de devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan'ın çağrısı üzerine başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetlerinde Gebzeliler meydanları boş bırakmadı. Kent meydanını dolduran Gebzeliler, sabahın ilk ışıklarına kadar nöbetlerine devam etti. Milli irade ve kent meydanında yapılan nöbete Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çelik, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, STK'lar ve dernekler katıldı.

Mili irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlara hitap eden Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çelik, "Bu ihanet çetesinin bu millete yaptığını kimse yapmadı. Benimle aynı camide Allah'a secde eden, Ramazan'da benimle birlikte iftar eden bu alçaklarla, artık mabedimi de ayırdım, mezarlığımı da ayırdım, bunlar ile aynı Cennet'e de gitmeyeceğim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gebze'de Milli İrade Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement