Gediz'de Yeni Yapılan Tahıl Pazarı Hizmete Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Yeni Yapılan Tahıl Pazarı Hizmete Açılıyor

Gediz\'de Yeni Yapılan Tahıl Pazarı Hizmete Açılıyor

Gediz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilen yeni Tahıl Pazarı (Kapanaltı) 11 Mayıs 2012 Cuma gününden itibaren hizmete açılıyor.

28.04.2012 12:30

Gediz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilen yeni Tahıl Pazarı (Kapanaltı) 1 1 Mayıs 2012 Cuma gününden itibaren hizmete açılıyor.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçede bulunan mevcut Tahıl Pazarının esnafların ihtiyaçlarını karşılayamaması sebebiyle Sanayi Sitesi Umurbey Caddesi üzerinde yeni Tahıl Pazarı inşa ettiklerini söyledi.

İçerisine kamyon ve araç girebilecek büyüklükte yeni iş yerleri ve kapanaltı yapımı tamamlanan yeni Tahıl Pazarında, çevre düzenlemelerinin de bitirildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Zahire ticareti ile uğraşan esnaflarımızın sorunlarına çözüm üretmek amacıyla ilçemize kazandırdığımız yeni Tahıl Pazarı 11 Mayıs 2012 tarihinden itibaren hizmete girecektir. Halkımız ve esnaflarımızın kullandığı kapanaltı hizmeti burada karşılanacaktır. Zahireci esnafımızı rahatlatacak olan yeni Tahıl Pazarı ilçemize ve Gediz halkına hayırlı olsun" ifadesini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de Yeni Yapılan Tahıl Pazarı Hizmete Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement