Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda - Son Dakika
Yerel

Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda

Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Türkiye geneli ilkokul 2.3.4.sınıf öğrencilerine yönelik ‘Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması’ sonucunda dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

31.12.2013 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu Türkiye geneli ilkokul 2.3.4.sınıf öğrencilerine yönelik 'Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması' sonucunda dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Yarışmada birinciliği Özel Fatih İlköğretim Okulu'ndan Busegül Şener, ikinciliği TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Nur Aleyna Şanlı, üçüncülüğü Özel Yunusbey Ortaokulu'ndan Beyza Öncü aldı.

Öğrencilerden birinci olana diz üstü bilgisayar, ikinci olana tablet bilgisayar ve üçüncü olana da bisiklet hediye edildi.

Birinci olan öğrenci ödülünü Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker'in elinden aldı. İkinci olan öğrenciye ödülünü Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Faruk Kabaoğlu verdi. Üçüncü olan öğrencinin ödülünü ise İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Ezer verdi.

Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, öğrencilere hediyelerini verdikten sonra onları tebrik etti, öğrencilere başarı ve mutluluk dileklerinde bulundu. Yarışmanın birincisi olan Busegül Şener, "Sadece bir belge bekliyordum, doğrusu hediyeden dolayı mutlu oldum. Aileme ve öğretmenlerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sonraki aşamada ise il genelinde dereceye giren öğrencilerin resimleri toplanıp değerlendirmeye tabi tutulacak ve Türkiye'de dereceye girenler belli olacak. Ödülleri de Ankara'da verilecek. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement