Gelibolu Belediyesine Yönelik Operasyon - Son Dakika
Yerel

Gelibolu Belediyesine Yönelik Operasyon

Belediye Başkanı Özacar: "Yargılama sürecinde, gerçeğin aydınlanacağına gönülden inanıyorum. Bizler her zaman adalete inandık ve saygı duyduk"

31.07.2013 14:23

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, belediyeye yönelik düzenlenen operasyonla ilgili, "Yargılama sürecinde, gerçeğin aydınlanacağına gönülden inanıyorum. Bizler her zaman adalete inandık ve saygı duyduk" dedi.

Özacar, belediye binası önünde yaptığı açıklamada, 9 belediye çalışanının,  23 Temmuz'da evlerinden alınarak, gözaltına alındıklarını hatırlattı.

Yapılan savcılık soruşturması sonucunda 6 kişinin serbest bırakıldığını, 3 kişinin ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığını ifade eden Özacar, bu kişilerin de 29 Temmuz tarihinde serbest bırakıldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Gelibolu halkının en ufak bir endişesi olmasın. Başımız her zaman dik olacak. Gerçeği görmek isteyenler, Gelibolu Belediyesini devraldığımız dönemle şu andaki tabloyu karşılaştırsınlar. Bizler, Gelibolu halkının belediyesini şeffaf, dürüst, katılımcı bir anlayışla yönetiyoruz. Tek amacımız hizmet etmek, bunun için gece gündüz çalışıyor, tüm imkansızlıkları kararlılıkla aşıyoruz. Yargılama sürecinde gerçeğin aydınlanacağına gönülden inanıyorum. Bizler her zaman adalete inandık ve saygı duyduk. Bir yerde adaletsizlik varsa, onun üzerine adaletle gitmek ve adaleti hakim kılmak zorundayız. Bir hatamız, istemeden bir kusurumuz varsa da bedelini seve seve öderiz."

Basın açıklaması sırasında, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Umurbey Belediye Başkanı Vedat Özkan, Bolayır Belediye Başkanı Cavit Sezer, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, CHP İlçe Başkanı Yonus Kaya, belediye meclis üyeleri ile İl Genel Meclisi üyeleri ve vatandaşlar da belediye binasının önünde hazır bulundu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gelibolu Belediyesine Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement