Gemlik'te Karadeniz Çoşkusu - Son Dakika
Yerel

Gemlik'te Karadeniz Çoşkusu

Gemlik\'te Karadeniz Çoşkusu

Gemlik Belediyesi’nin 2014 Yılı Kültürel Etkinlikleri Kapsamında Gemlik Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği ve bu yıl 9.'su yapılan Geleneksel Yayla Şenliği Coşkulu görüntülere sahne oldu.

09.06.2014 17:23

Gemlik Belediyesi'nin 2014 Yılı Kültürel Etkinlikleri Kapsamında Gemlik Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği ve bu yıl 9.'su yapılan Geleneksel Yayla Şenliği Coşkulu görüntülere sahne oldu.

Haydariye Mahallesi Dedelik Piknik alanında gerçekleşen şenliğe Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Osman Durdu ve çok sayıda davetli katıldı. Karadenize Özgü damak zevklerinin de satışa sunulduğu yayla şenliğinde yerel sanatçılar İbrahim Ekşi, Yasemin Yıldız, İslam Yıldız ve Cibili İbo sevilen şarkılar ve Karadeniz Yöresi Horonlarıyla güne renk kattı. Ayrım yapmadan tüm derneklerin kültürel ve sosyal faaliyetlerine destek verdiklerini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz "Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizler bu birlik, beraberlik, hoşgörü, kardeşlik, barış ve kültürlerimizi yaşatmaya devam ettikçe, hiçbir düşman bizi altedemeyecektir. Bu neşemizi kimse söndüremeyektir. Karadenizli Hemşerilerimize memleketlerindeki Yayla Şenliklerini anımsatan bu güzel günü düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik'te Karadeniz Çoşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement