Genç Girişimciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Genç Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Genç Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Gürsu Belediyesi ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen 5.dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan girişimci adayları, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

21.11.2012 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediyesi ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen 5. dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan girişimci adayları, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Gürsu protokolünün, 5. dönem kursiyerlerinin, daha önce eğitim alarak işlerini kuran girişimcilerin ve belediye personelinin katılımıyla gerçekleşen tören kapsamında 30 girişimci adayı sertifikalarını aldı. Etkinlikte konuşan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Bugün sertifikalarını almanın heyecanını yaşayan kursiyerlerimiz, başarıya giden yolda, hep daha ileri gitmek istiyorlarsa, gelişen şartlara göre kendilerini yenilemek zorundalar. Girişimcilik ruhu taşıyan ve hayata geçirmeyi hayal ettikleri projeleri olan girişimcilerimize sunduğumuz bu eğitimi tamamlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Önceki dönemlerde eğitim alan ve hayallerini gerçeğe dönüştürerek işlerini kuran girişimcilerimizi de başarılarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Gürsu Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen etkinlik kapsamında Uludağ Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Prof. Dr. Zeyyat Sabuncuoğlu ve yılın girişimcisi ödülü almış Bursalı bir kadın girişimci olan Epsa Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, geleceğin girişimcileri olan kursiyerlerin yoluna ışık tutacak birikim ve tecrübelerini paylaştı. Sabuncuoğlu, "Girişimci, riski üstlenen, karı amaçlayan insandır. Bunun için de cesur olmak lazım. Girişimci donanımlı olmalı, parayı iyi yönetebilmeli, güler yüzlü olmalı, müşteri memnuniyetini esas almalı" dedi.

KOSGEB tarafından girişimciliğin desteklenmesi için başlatılan bu eğitimlerin önemini vurgulayan KOBİ Uzmanı Hakan Ulusu ise, girişimcilik eğitiminin daha başarılı ve uzun ömürlü işletmeler kurulması noktasında önem taşıdığını vurguladı.

Gürsu Belediyesi'nde, eğitmen Tülin Tüzün tarafından verilen eğitimler kapsamında, bugüne kadar 180 girişimci adayı sertifika alırken, 20 girişimci ise işlerini kurmuştur.

(YS)

21.11.2012 09: 46: 26

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Girişimciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement