Genç Müsiad Adıyaman'da Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Genç Müsiad Adıyaman'da Kuruldu

Genç Müsiad Adıyaman\'da Kuruldu

Genç girişimci ve işadamlarını bünyesinde barındıran Genç MÜSİAD Adıyaman’da teşkilatlanarak, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

14.11.2015 17:52

Genç girişimci ve işadamlarını bünyesinde barındıran Genç MÜSİAD Adıyaman'da teşkilatlanarak, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) bünyesinde kurulan Genç MÜSİAD teşkilatı kuruluşunu tamamladı. Samos Otel'de bazsın mensupları ile bir araya gelen genç işadamları ve girişimcilerin toplantısına MÜSİD Başkanı Şerif Yıldırım, Kurucu Başkan Mehmet Dağtekin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mustafa Ölçer, "Uzun sayılmayacak bir süre içerisinde ekip ruhuyla ve gençliğimizin vermiş olduğu dinamizmden faydalanarak Genç MÜSİAD'I Adıyaman'ımızda şubeleştirdik. Genel Merkez Yöneticilerimiz olmak üzere ve tüm MÜSİAD Adıyaman ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Yüzde 80'i girişimcilerden oluşan dinamik teşkilat yapımız ile Adıyaman'da genç kardeşlerimize, MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve ileri teknoloji ilkesiyle birleştirerek, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmak için gayret göstereceğiz. Milli ve manevi değerler ışığında evrensel gelişmeleri değerlendirerek, toplumun yaşam standardı ile sosyo-kültürel bilgi düzeyinin yükseltilmesi için çalışmak ve bu çerçevede faaliyet gösteren genç girişimcilerin tek temsilcisi olmak için MÜSİAD'lı büyüklerimizden destekleriyle var gücümüz ile çalışacağız" dedi.

MÜSİD Başkanı Şerif Yıldırım, Adıyaman'ın geleceği olan gençlerin yapılanmasının önemli olduğunu belirterek, "Gerçekten gençlik Ülkemizin, Adıyaman'ımızın geleceği açısından çok önemlidir. Kısa bir süre içerisinde 22 arkadaşımızın üye olduğu Genç MÜSİAD'I kurduk. MÜSİAD ailesi her geçen gün büyüyerek, Adıyaman'a istihdam sağlayarak, Adıyaman'ın geleceğine güven veriyor. MÜSİAD, Dünya'da 176 noktada faaliyet gösteren, Türkiye'de 81 ilde yer alan çok büyük bir sivil toplum kuruluşudur. MÜSİAD'ın temel amaçlarından bir tanesi insanlarımızın ufkunu açmak, dış ticareti öğrenmesi açısından büyük bir önem arz ediyor. MÜSİAD'ın çok geniş yelpazede alt yapısı hazır, Gençlerimizin, işletmelerimizin, fabrikalarımızın, yurt dışı pazarlarının büyümenin temel noktalarını oluşturan kuruluş haline gelmiştir" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Müsiad Adıyaman'da Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement