Gençler Anneler Gününü Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Gençler Anneler Gününü Unutmadı

Gençler Anneler Gününü Unutmadı

Rize Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençler Anneler Günü münasebetiyle çeşitli etkinlerde ve ziyaretlerde bulundu.

12.05.2014 15:14

Rize Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençler Anneler Günü münasebetiyle çeşitli etkinlerde ve ziyaretlerde bulundu.

Rize Gençlik Merkezi Liderleri öncülüğünde Gönül Gençler Rize Devlet Hastanesinde yatmakta olan annelerimizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında hasta anneler ile sohbet eden ve onlara günün anlamı üzerine hediye olarak hazırlamış oldukları gülleri takdim ettiler. Ziyaret esnasında duygulu anlar yaşandı.

Hastane ziyaretinin ardından, Rize Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Gönül Elçileri Koordinasyon Biriminin hazırladığı, Rize Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Toplantı Salonunda Rize'de her yıl geleneksel olarak yapılan "Rize Yılın Annesini Seçiyor" etkinliğinin bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi.

Tiyatro gösterisi ve şiir dinletisi ile başlayan programa Rize Valisi Nurullah Çakır, eşi Cemile Çakır, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Dilek Kansız, Rize Gönül Elçileri Derneği Başkanı Pembe Gezmiş, Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Nilüfer Emen, Ebruli Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu, Rize Gençlik Merkezi Liderleri, Gönüllü gençler ve birçok davetli katıldı.

Önceki yıllarda anketlerle ve önerilerle bulunan yılın anneleri bu yıl farklı bir şekilde belirlendi. Rize Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden çocuk koruyuculuğunu üstlenen 10 anne bu yılın, yılın annesi seçildi.

Tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirten Rize Valisi Nurullah Çakır, "Geleneksel hale gelen bu programın yeniden gerçekleştirenleri tebrik ediyorum. Çayhan Orhon hanımefendinin bu gün anısına onura edilmesinden de mutlu oldum. Burada etkinliklere katılan çocukları da kutluyorum. Bu mutlu günlerinde annelerini sevindirmişlerdir. Sahneye çıkarak onlara en güzel hediyeyi vermişlerdir. Anneler günü vesilesi ile dünden bugüne birçok etkinliğe ilimiz imza atmıştır. Buradan ilimizdeki kurum ve kuruluşları da canı yürüten tebrik ediyorum" şeklinde konuştu

Program sonunda yapılan kokteylde Rize Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençler yılın annelerine ve konuk annelere hediye olarak hazırlamış oldukları gülleri takdim ettiler. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Anneler Gününü Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement