Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi, Gençleri Sabah Namazında Buluşturdu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gençlik Merkezleri aracılığıyla düzenlediği "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" projesi kapsamında gençlerle Akçakoca Merkez Camii'nde buluştu. Sabah namazının ardından gençlerle kahvaltı yapılıp hasbıhal edildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye'nin 81 İlinde hayata geçirilen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" projesine Akçakocalı gençler yoğun ilgi gösterdi.
Sabah namazı vaktinde Akçakoca Merkez Camii'nde gerçekleştirilen program Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Merkezi Liderleri, gönüllü üyeler ve cami cemaatinin katılımı ile gerçekleşti. - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Gençler Sabah Namazında Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?