Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Genel Seçime Doğru

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

AK Parti Ağrı milletvekili adayları Abdullah Atalay ve Yılmaz Ensaroğlu seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Ağrı milletvekili adayları Abdullah Atalay ve Yılmaz Ensaroğlu seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili adaylarına, AK Parti il Başkanı Abdurrahman Çetin ve partililer eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyen adaylar, AK Parti için vatandaşlardan destek istedi.

7 Haziran gününe kadar seçim  çalışmalarına yoğun şekilde devam edeceklerini belirten Atalay, "Milletvekili seçilirsem eğer, yaşanan sorunların aşılması konusunda gerek Ankara'da gerekse Ağrı'da var gücümüzle çalışacağımın sözünü veriyorum. Millete hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev bize nasip olursa Ağrı'ya güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA