Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Genel Seçime Doğru

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, milletvekili adayları Muhammed Uğur Kaleli ve Hüsnüye Erdoğan, Sarayönü'nü ziyaret etti.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, milletvekili adayları Muhammed Uğur Kaleli ve Hüsnüye Erdoğan, Sarayönü'nü ziyaret etti.

Ladik Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan teşkilat mensupları, Başbakan Ahmet Davutoğlu için destek istedi.

Arat, 7 Haziran seçimleri için yürüttükleri çalışmaların son günlerine girildiğini söyledi.

AK Parti Konya ailesi olarak bugüne kadar hiçbir boşluk bırakmadan çalıştıklarını, tüm birimleriyle her an sahada olduklarının altını çizen Arat, "Yoğun bir sürecin sonunda bugünlere geldik. Gördüğümüz, AK Parti'ye olan sevgi ve teveccüh hiçbir zaman azalmadı tam tersine artıyor. Gerek genel merkezimiz gerekse bizlerin yaptığı anketlerin sonuçları da bunu bize bir kez daha kanıtlamış oluyor. İnşallah 7 Haziran akşamı yine AK Parti için milletimiz için bir zafer günü olacak" dedi.

Kaynak: AA