Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

MHP Babaeski İlçe Başkanı Zafer Akıncı, 26. dönem milletvekili seçimi hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

05.09.2015 16:47

MHP Babaeski İlçe Başkanı Zafer Akıncı, 26. dönem milletvekili seçimi hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

Akıncı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde büyük başarı elde etmek istediklerini söyledi.

Parti olarak seçime en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Akıncı, seçimlerde Kırklareli'nden en az bir milletvekiline Ankara'da temsiliyet yetkisi verileceğine inandığını ifade etti.

Kırklareli'nde geçen dönemlere göre MHP'de oy oranının büyük oranda arttığını iddia eden Akıncı, şöyle konuştu:

"Bu dönem daha da artarsa Kırklareli'nden en az bir milletvekiline Ankara'da temsiliyet yetkisi verebiliriz. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Bu doğrultuda parti olarak yeni dönem milletvekili seçimi hazırlıklarımızı tamamladık. Aday adaylığı sürecinin ardından adaylarımızla birlikte son güne kadar çalışmalar yapacağız. Seçmenimiz beş aylık bu süre zarfında olan biteni iyi takip etmiş, ülkemizin içinde bulunduğu bu çıkmazdan kurtarmak için gerekli hassasiyetini gösterecektir.

Biz her zaman MHP olarak söylediklerimiz de haklı çıktık ve çıkmaya devam ediyoruz. Ülkemizin şu kaos ortamından çıkması milli birlik ve beraberliğin sağlanması için Milliyetçi Hareket'in kadrolarına acilen ihtiyacı vardır. Tüm seçmenleri partimize destek olmaya ülkemizi el birliği ile karanlık günlerden çıkmasına destek olmaya davet ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement