Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, seçim döneminde parti vaatlerinin yarışır hale geldiğini belirterek, "Biz, imkanlarımız ölçüsünde toplumun her kesimine hitap eden bir seçim beyannamesiyle halkımızın karşısına çıkıyoruz" dedi.

06.10.2015 14:28

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, seçim döneminde parti vaatlerinin yarışır hale geldiğini belirterek, "Biz, imkanlarımız ölçüsünde toplumun her kesimine hitap eden bir seçim beyannamesiyle halkımızın karşısına çıkıyoruz" dedi.

AK Parti Antalya Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Köse, AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir ve partililerle Güllük Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Esnafla sohbet eden Köse, caddede aydınlatma ve ulaşım konusundaki taleplerin çözümü için girişimde bulundu. Ekonomi güçlü bir ülkede esnafın da işçinin de memurun da emeklinin de memnun olacağını ifade eden Köse, "14 yıllık AK Parti hükümetlerinde Türkiye, ekonomik anlamda güçlü bir ülke oldu" dedi.

Ekonomideki küçük oynamaların faturasının çok ağır olacağını belirten Köse, "Ekonomi bir bilim dalıdır. Maaşlara yapacağınız küçük bir zam, ekonominizi felakete götürebilir. Biz yıllardır yürüttüğümüz ekonomi politikaları ile şükürler olsun Türkiye'yi kalkındırdık. Bunu da siyasi istikrarla sağladık. Bu istikrar ekonomiyi güçlendirirken vatandaşın alım gücünü de artırdı" diye konuştu.

Köse, AK Parti olarak 1 Kasım 2015'te yapılacak seçim için hazırlanan beyannamenin toplumun her kesine hitap ettiğini, seçimi kazanmak için olmayacak vaatlerde de bulunulmadığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement