Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genel Seçimlere Doğru

08.05.2015 16:28

MHP Antalya milletvekili adayı Ahmet Selim Yurdakul, Türkçe'nin doğru ve güzel kullanımı için anasınıfı ve ilköğretim kademesinde iyi öğretilmesine önem vereceklerini bildirdi.

MHP Antalya milletvekili adayı Ahmet Selim Yurdakul, Türkçe'nin doğru ve güzel kullanımı için anasınıfı ve ilköğretim kademesinde iyi öğretilmesine önem vereceklerini bildirdi.

Yurdakul, MHP Antalya milletvekili adayları Tolga Alıcı ve Hasan Bölücek ile Namık Kemal ve Başöğretmen Atatürk ilköğretim okullarının aile birliklerince düzenlenen kermeslere katıldı.

Üniversite sınavını kaldırmayı vadeden Yurdakul, "Eğitimin her kademesinde eğitim dili Türkçe olup, Türkçe dışında başka bir dilde ana dilde eğitim yapılamaz. Türkçe'nin doğru ve güzel kullanımını teminen anasınıfı ve ilköğretim kademesinde Türkçe'nin iyi öğretilmesine önem vereceğiz" dedi.

Yurdakul, sözleşmeli öğretmenlere daimi kadro sözü vererek, köklü eğitim reformu gerçekleştirme hedeflerini anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika


Advertisement