Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Hatay Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Adem Yeşildal, Yayladağı ilçesindeki mahallelerde vatandaşları ziyaret etti.

22.05.2015 12:09

AK Parti Hatay Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Adem Yeşildal, Yayladağı ilçesindeki mahallelerde vatandaşları ziyaret etti.

Ayışığı Mahallesi'nde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen Yeşildal, Yayladağı'na her türlü yatırımı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Partililerin, eşitlik partisi olduğunu kaydeden Yeşildaş, "Biz, hiçbir şekilde bizim partimize atılan oya göre hizmet yapmadık, yapmayız.  Bizim için herkes eşittir, istediği partiye oy atabilir. Biz diğerleri gibi 'ne kadar oy getirirseniz o kadar hizmet alırsınız' demiyoruz" ifadelerini kullandı.

İldeki su fiyatlarının yüksek olması dolayısıyla çalışma başlattıklarını anlatan Yeşilda, ilk düşüşün Reyhanlı ilçesinde gerçekleştiğini, bunun il genelinde uygulanması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yeşildal, konuşmasının ardından diğer mahallelerde vatandaşları ziyaret etti.

Yeşildal'a ziyaretlerinde, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyacı, Yayladağı Belediye Başkan Vekili Doğan Gürlen, AK Parti İlçe Başkanı Recep Tuncer ve partililer eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement