"Bilgimiz ve Birikimimizle Bilecik İçin Çalışacağız" - Son Dakika
Yerel

"Bilgimiz ve Birikimimizle Bilecik İçin Çalışacağız"

"Bilgimiz ve Birikimimizle Bilecik İçin Çalışacağız"

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sulhan, "Gücümüz ne kadar yetiyorsa, bilgimiz ve birikimimizle Bilecik için çalışacağız." dedi.

19.06.2014 09:27  Güncelleme: 09:36

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turhan Sulhan, "Gücümüz ne kadar yetiyorsa, bilgimiz ve birikimimizle Bilecik için çalışacağız" dedi.

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden Bilecik'e atanan Sulhan, yeni kurumunda, kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi.

Sulhan, basını önemsedikleri belirterek, şunları kaydetti:

"Sağlık hizmeti sadece bizim uhdemizde değil. Topyekun bir kamu hizmetinin içerisindeyiz. Sağlık hizmetinin özelliği ve niteliği çerçevesinde biraz daha diğer kurumlarla etkileşim ve iletişimin daha üst seviyede olması gereken bir sektörde bu işi yürütüyoruz. Basın bir noktada bizim resmi olmasa da, gayriresmi paydaşlarımızdan biridir. İnşallah, burada görev yaptığımız süre içerisinde sizlerle çalışacağız. Bu noktada ilimize katkı sunabilecek her türlü gelişmeyi ileriye götürücü çalışmaları yapacağınız haberlere şimdiden kendi adıma imza atmaya hazırım. Gücümüz ne kadar yetiyorsa, bilgimiz ve birikimimizle Bilecik için çalışacağız." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bilgimiz ve Birikimimizle Bilecik İçin Çalışacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement