Ggc ve Genç Girişimcilerden Ortak Mesaj - Son Dakika
Yerel

Ggc ve Genç Girişimcilerden Ortak Mesaj

Ggc ve Genç Girişimcilerden Ortak Mesaj

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret etti.

10.11.2016 16:30

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni (GGC) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkin Şekerci, genç girişimcilerin geleneklerin dışına çıkarak farklı atılımlar yapması gerektiğini vurguladı.

"Gaziantep ülkenin en önemli sanayi kentlerinden birisidir"

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, yaptığı konuşmada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde faaliyet gösteren Genç Girişimciler Kurulunun genç girişimcilerin desteklenmesi ve teşvik edilmesi açısından önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Gaziantep'in Türkiye'nin önemli sanayi kentlerinden olduğuna değinen İbrahim Ay, "Gaziantep ülkenin en önemli sanayi kentlerinden birisidir. Yeni vizyonlar oluşması ve farklı fikirlerin oluşması için son derece önemlidir. Ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçte birlik ve beraberlik dayanışma ruhumuzu artırırken, kent ve ülke ekonomisini destekleyici, daha ileriye götürebilecek çalışmalara hep birlikte imza atmalıyız. Gaziantep'in faydasına olabilecek her türlü projeye destek vereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in 'Şimdi Gaziantep'e Gitme' projesini Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak destekliyoruz" dedi.

"Katma değeri yüksek ürünlere yönelmeliyiz"

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, Gaziantep'te girişimciliği ön plana çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. Yetkinşekerci, "Gaziantep'te girişimcilik babadan oğula geçen mesleklerde ön planda. Katma değeri yüksek ürünlere yönelmemiz gerekiyor. Gaziantep'te girişimciliği daha ileri noktaya taşımak için eğitimler düzenliyoruz. Aile şirketlerinde ikinci ve üçüncü nesillerin babadan kalan şekliyle değil de artık gelişen teknolojiyi de takip ederek yeni nesil çalışmalar üzerinde yoğunlaşmalılar. İş üretirken işi farklılaştıracak projelere eğilmemiz gerekiyor. Gaziantep olarak ortak akılda kenetlenmiş bir kentiz ve girişimcilik konusunda da çok başarılıyız" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ggc ve Genç Girişimcilerden Ortak Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement