Gıda Furanı Gezdiler - Son Dakika
Yerel

Gıda Furanı Gezdiler

Gıda Furanı Gezdiler

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi (Gıda Grubu) üyeleri bu yıl 22.’si düzenlenen İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

09.09.2014 11:01

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi (Gıda Grubu) üyeleri bu yıl 22.'si düzenlenen İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Fuara Düzce TSO Başkan Yardımcısı ve 8. Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyesi ve 8. Meslek Komitesi Üyesi Ekrem Gökçe, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hacıislamoğlu, 8. Meslek Komitesi Başkanı Adnan Ertekin, 8. Meslek Komitesi Üyesi Erol Kılıç ve Üyelerden Ömer Demirtaş katıldı.

Fuarda ilk olarak Albedo Gıda standı ziyaret edildi. Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Albedo Gıda Yöneticisi Yasemin Karslıoğlu, Düzce TSO heyetine stant ve fuar hakkında bilgiler verdi.

Düzce TSO 8. Meslek Komitesi Üyeleri, Albedo Gıda'nın ardından fuardaki diğer stantları gezerek incelemelerde bulundular.

Komite üyeleri fuar ziyaretlerinin ardından Viaport Alışveriş Merkezinde bulunan Via Hospital'i de ziyaret ederek, buradaki yetkililerden hastane hakkında bilgiler aldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıda Furanı Gezdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement