Gölmarmaralı Kadınlar Manisa'yı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Gölmarmaralı Kadınlar Manisa'yı Gezdi

Gölmarmaralı Kadınlar Manisa\'yı Gezdi

Manisa Belediyesi'nin Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Haydi Kadınlar Manisa'ya" projesi kapsamında, Gölmarmaralı kadınlar Manisa'da ağırlandı.

10.05.2013 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediyesi'nin Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Haydi Kadınlar Manisa'ya" projesi kapsamında, Gölmarmaralı kadınlar Manisa'da ağırlandı.

Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis ettiği 2 otobüsle sabah saatlerinde kente gelen bayan gurubu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Gönüllü Rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde Mevlevihane, Sultan Camii, Muradiye Camii, Saruhan Bey Türbesi, Niobe gibi tarihi mekanları gezdi. Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustemehmetoğlu da Gölmarmaralı bayanların gezisine eşlik etti. Tarihi Hüsrev Ağa Hamamı'na düzenlenen gezide Manisa Bezi'ni yakından inceleme fırsatı bulan kadınlar, Manisa Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu dokumacılık kursu hakkında bilgi edindiler. Tarihi Ulu Camii'ne yapılan ziyarette de Gönüllü Rehber Canan Çağlayan Akyüz caminin Manisa tarihi açısından önemini anlattı. Bayanlar, Ulu Camii'nin gölgesi altında verilen çay molasında da sohbet etme imkanı buldu. Cami merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren bayanlar, kendilerini Manisa'da ağırladıkları için Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'na Gölmarmara çileği hediye etti.

BELEDİYE HİZMETLERİNE TAM NOT

Görmarmaralı bayanların Manisa gezisine, Çanakkale Şehitleri Anıtı Atatürk Sergi Salonu ve Atatürk Gençlik Merkezi ile devam edildi. Rehber Neşe Yıldırım tarafından bayanlara Çanakkale Savaşı'na yönelik bilgi verildi.

Diaromaları dikkatle inceleyen bayanlar, Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı projeyi çok beğendiklerini, herkesin mekanı gelip görmesi gerektiğini belirtti. Atatürk Gençlik Merkezi gezisinde de bayanlara merkezin çalışmaları hakkında bilgi verilirken, Gölmarmaralı bayanlar, çocukların, gençlerin ve bayanların faydalandığı merkezin Gölmarmara'da da olmasını dilediler. Gezi sonunda Gölmarmara'ya hareket eden bayanlar, kendilerini ağırladıkları için Kent Konseyi'ne ve Manisa Belediyesi'ne teşekkür ederek, Manisa'dan güzel anılarla ayrıldıklarını söylediler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölmarmaralı Kadınlar Manisa'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement